„RAM Mounts“ X-Grip telefona turētājs motociklam, kvadraciklam, velosipēdam, elektroskrejritenim (piestiprina pie stūres)

„RAM Mounts“ X-Grip telefona turētājs motociklam / kvadraciklam / velosipēdam / elektroskrejritenim (piestiprina pie stūres) - melns

124,99 €

Prece atrodas mūsu veikalā Lietuvā, Viļņā (Kalvariju iela 98).
Šo preci piegādāsim Jums 1-3 darba dienu laikā visā Latvijā.

Apraksts

Details

„RAM® Mounts“ ir vadošais ASV uzticams un daudzpusīgs montāžas sistēmu ražotājs. Specializējas montāžas lietojumprogrammās priekš tālruņu, planšetdatoru, datoru, videokameru un citu ierīču automašīnās, kravas automašīnās, kuģos, motociklos, lidmašīnās, motorolleros, skrejriteņos, noliktavās... Daudzus „RAM® Mounts“ stiprinājumus var salikt no vairākiem elementiem: montāžas pamatnes, starpsavienojums un detaļa nepieciešamā aprīkojuma piestiprināšanai. Ar vairāk nekā 5000 dažādiem moduļu elementiem ierīci, var uzstādīt atbilstoši individuālajām vajadzībām. Par nestandarta vietām vai par pašas ierīces montāžu aicinām sazināties ar mums caur mūsu kontaktiem.

X-Grip sērijas stiprinājums ir tirgū visizturīgākais tālruņa stiprinājums motociklam, motorolleram, kvadraciklam, velosipēdam vai skrejritenim! Salīdzinot ar citiem pasaules vadošajiem ražotājiem, X-Grip ir īpaši ērts, jo ik reizi, mainot telefonu, nav jāpievieno nekādi papildus adapteri telefonam vai jāpērk speciāli maciņi, paredzēts tikai šim turētājam.

Šis telefona turētājs ir piestiprināms pie stūres (skatīt bildē). Īpaši ērta lietošana, pateicoties viedajam X-Grip četru kāju turētājam, tālruni var piestiprināt tikai dažu sekunžu laikā un nepārblīvēs tālruni ar masīviem plastmasas turētājiem. Regulēšanas leņķis ir arī ārkārtīgi plašs, lai jūs varētu viegli atrast optimālo pozīciju savam tālrunim.

Komplektā ietilpst:
- 1 x universāls X-Grip 4 kājiņu telefona turētājs, kurš ir pagarināms no 4,76 cm līdz 8,25 cm;
- 1 x papildus gumijas stiprinājums tiem, kas vēlas vēl stingrāku telefona stiprinājumu;
- 1 x montāžas pamatne (piemērota motociklam / velosipēdiem / elektroskrejritenim ar stūres diametru no 1,59 cm līdz 2,9 cm)
- 1 x savienojošais rokturis (garums - 6 cm);
- 1 x līme gumijas virsmām - saķeres palielināšanai;
- modelis: RAM-B-400-HOL-UN7U;
- visas detaļas ir izgatavotas no īpaši izturīgiem un augstas kvalitātes materiāliem, nerūsējošā tērauda, augstas kvalitātes pastiprinātas plastmasas un jūrniecības alumīnija.

Piemērots lielākajai daļai telefonu, kuru minimālais platums ir 4,76 cm, bet ne vairāk kā 8,25 cm. Piemēram: Apple iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra, Huawei P50, Sony Xperia 1 IV un daudzi citi.

Specifikācija

Papildus informācija

Ražotājs RAM Mounts
Turētāja tips Mobilā telefona
Stiprinājums Motociklam, Pie stūres, Skūterim, Velosipēdam
Krāsa Melnā